Meteen naar de inhoud
Home ยป daywize inloggen

daywize inloggen

Daywize is een platform dat wordt gebruikt voor de planning en het bijhouden van werkuren. In dit artikel lees je hoe je kunt inloggen op Daywize.

Stap 1: Ga naar de inlogpagina van Daywize Om in te loggen op het platform moet je eerst naar de inlogpagina gaan. Dit kun je doen door naar de website van Daywize te gaan en op de knop ‘Inloggen’ te klikken.

Stap 2: Vul je gegevens in Op de inlogpagina moet je je e-mailadres en wachtwoord invullen. Deze gegevens heb je waarschijnlijk van je werkgever ontvangen. Als je deze gegevens niet hebt, kun je contact opnemen met de beheerder van Daywize binnen jouw organisatie.

Stap 3: Klik op ‘Inloggen’ Als je je gegevens hebt ingevuld, kun je op de knop ‘Inloggen’ klikken. Daywize controleert nu of je e-mailadres en wachtwoord juist zijn. Als dit het geval is, word je doorgestuurd naar je persoonlijke pagina.

Stap 4: Bekijk je gegevens Als je bent ingelogd, kun je verschillende gegevens bekijken en bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld je werkuren en verlofuren bekijken en aanvragen, en kun je je planning inzien. Dit kan per organisatie verschillen, dus het is handig om te kijken welke informatie beschikbaar is op jouw persoonlijke pagina.

Het kan zijn dat je eenmalig moet inloggen met een tijdelijk wachtwoord. In dat geval moet je na het inloggen een nieuw wachtwoord aanmaken. Zorg er in dat geval voor dat je een wachtwoord kiest dat niet makkelijk te raden is en dat je dit wachtwoord veilig bewaart.

Kortom, inloggen op Daywize is een eenvoudig proces dat uit vier stappen bestaat. Ga naar de inlogpagina, vul je gegevens in, klik op ‘Inloggen’ en bekijk je gegevens. Door regelmatig in te loggen op Daywize kun je altijd op de hoogte blijven van je planning en werkuren, en kun je gemakkelijk verlof aanvragen en bijhouden.