Meteen naar de inhoud
Home » caren zorgt inloggen

caren zorgt inloggen

Caren Zorgt is een online platform waarmee familieleden, mantelzorgers en professionele zorgverleners de zorg voor een cliënt of patiënt kunnen coördineren en afstemmen. Hieronder vind je de stappen om in te loggen op Caren Zorgt:

  1. Ga naar de website van: https://www.carenzorgt.nl/
  2. Klik op de knop ‘Inloggen’ rechtsboven op de pagina.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.
  4. Als je voor de eerste keer inlogt, word je gevraagd om een profiel aan te maken. Volg de instructies op het scherm om dit te doen.
  5. Na het inloggen kom je op het dashboard van Caren Zorgt. Hier kun je de zorg voor een cliënt of patiënt coördineren en afstemmen met andere zorgverleners.

Als je problemen hebt met inloggen of je wachtwoord vergeten bent, kun je op de inlogpagina klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Met het platform kunnen familieleden en mantelzorgers beter betrokken worden bij de zorg voor hun naaste. Zij kunnen het zorgproces volgen, afspraken maken met de zorgverleners, en hun ervaringen en observaties delen. Ook kunnen zij informatie vinden over de gezondheidstoestand van de cliënt of patiënt en eventuele wijzigingen in het zorgplan.

Daarnaast biedt Caren Zorgt zorgverleners een overzicht van de zorg die wordt verleend aan de cliënt of patiënt. Zij kunnen het zorgplan inzien en bijwerken, de voortgang van de behandeling bijhouden en communiceren met andere zorgverleners en familieleden. Zo kan er efficiënter en effectiever worden samengewerkt in de zorg.

Caren Zorgt is beschikbaar voor verschillende vormen van zorg, zoals thuiszorg, mantelzorg en palliatieve zorg. Het platform is beveiligd en voldoet aan de privacy- en veiligheidseisen die gesteld worden aan de verwerking van persoonsgegevens in de zorg.